2020-12-07 2354 views
今晚行下行下去咗太子搵食,見到有一間好有家的感覺,就係 見到煲燉湯。價錢又吸引,$158 "送暖二人套餐",包括花膠魚肚燉雞湯或姬松茸鮮淮山竹絲雞湯, 鮮魚一條,小菜一款 ,配缽仔白飯兩碗 包送飲品兩杯我今晚就要咗個花膠魚肚燉雞湯好足料,差不多有半隻雞,花膠魚肚都好"淋"個湯,好濃味,感覺煲咗幾個鐘,好快已經一煲湯俾我哋兩個飲曬。如我哋揀咗煎封左口魚,配麵豉醬,有南瓜墊底,南瓜好''淋"配 汁好好味,魚又夠滑 又唔多骨。果醋豬軟骨炆到好''林''吸咗啲汁好好味,加新鮮菠蘿,豬軟骨又有骨膠原,配住個砵仔飯,好快食曬。等候時間唔會等好耐,湯和餸菜都好熱辣辣,每款大概等5至10分鐘送上

2020-10-20