6月食過大圍分店下午茶,抵食有水準份量唔少架,朋友食過旺角分店,話晚餐超豐富,酥皮蘑菇湯,頭盤三文魚吉列炸蝦沙律&炸薯波同雞翼,主菜漢堡窩夫(呢個我見過唔少人系網上分享食過,上下兩塊厚窩夫夾住一大塊菠蘿,蕃茄,漢堡扒等,仲有薯條同沙律菜拌碟!!)另一主菜超大塊Rib eye&芝士焗波士頓龍蝦!最後一人一甜品。佢一邊比相我睇一邊講有幾抵食$398 2人餐真系超級抵食,飽到震。廣華街旁既煙廠街好多小食甜品店,今日系旺角買完野就過來食下午茶餐有8款沙律頭盤都幾大碟,我以為上錯檯,芝麻醬菇片蕃茄仔沙律菜,充滿芝麻醬既新鮮蔬菜特別好食。Fish & Chips ,炸得脹卜卜脆卜卜,魚愈厚身口感愈佳,呢度炸魚魚肉厚身juicy不乾身,入口滑溜即叫即整的食左半份後入口仲熱辣辣,薯皮薯條薯味特濃,外脆內綿密不用蘸醬已清碟了。薄牛扒配農夫包,牛扒超大塊,雖然是薄牛扒但每口都充滿牛味,而且不乾柴燶邊流心蛋同農夫包吸左牛扒肉汁,好惹味!凍檸茶有隻上下兩邊都是攤大手掌要high five的攪攪棒,令檸檬更容易出味。下午餐份量多選擇多每個餐$89抵食!
下午茶餐有8款
燶邊流心蛋同農夫包吸左牛扒肉汁,好惹味!
下午餐份量多選擇多每個餐$89抵食!
2017-08-05
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$98 (Tea)