2021-01-11 731 views
上網見呢間餅店都幾多好評,抱住試一試心態。點知送貨服務非常差,交收蛋榚既時侯已經歪左,朋友睇到之後打返電話同店家講,店家居然話我地無check清楚🤬話唔係佢地責任!請問呢個時候係地鐵站交收要點樣成個蛋榚拎出黎檢查呢?上網買咁多次蛋榚,都係第一次遇到咁唔友善既店家!😡去到朋友屋企打開蛋糕發現正面都已經變左形!好失望🤮咩心情都無哂 🤕其實咁大個蛋榚理應要做好固定,問佢既時候居然話用cream 固定左🙄咁同無固定有咩分別🤷🏻‍♀️ 蛋榚都比相睇落去少士多啤梨,味道普通總而言之,唔會有下次,想訂既朋友記得到時check 清楚蛋糕先好交收!

蛋榚都比相睇落去少士多啤梨,味道普通

雅  士多啤梨蛋榚
雅