Hiring
$17,500-$20,000
Monthly (Negotiable)
$17,500-$20,000
Monthly (Negotiable)
2019-05-25 233 views
又係中午飯既時間喇,今日選擇食譚仔(其實我都幾鐘意食有湯既麵),尼間譚仔場地比較細,同成日都爆場,要拎飛排隊,不過等候時間唔算好耐,譚仔姐姐都十分快手又唔會燥底。譚仔其實去到每一個地方,都總會有一,兩間係你左近,味道,份量同經機械調較好,所以每一間既味道都唔會差得太遠,而我最鍾意佢既重慶麻辣湯底,麻得黎有點酸,好有層次,(不過尼個好似要3小辣起跳)唔食辣既朋友就要諗諗先。另外,我每次都要點麻辣豬肚絲,亦係我既最愛,非常入味,有咬口(有時會外賣佢番去送啤酒)總括黎講,譚仔係一個連鎖店經營而可以Keep到水準既食店,已經成功溶入消費者既心中。

2019-05-24
Type of Meal