2020-08-30 1766 views
今次揀咗松茸野菌雞湯,湯底超級鮮甜香濃同埋好足料,不用醬油都ok👌🏻。對我嚟講,食火鍋的主角一定係牛肉,店內嘅牛肉水準很高,我最鍾意爽脆的金錢展😍;牛頸脊則充滿肉香。小食百花煎蝦餅,蝦肉爽口彈牙。豆腐紙係嚟自日本,薄薄的放落湯底一秒已經可以食。蝦丸魚蛋牛丸都全係新鮮手打嘅,口感同味道都一流👍🏻。另外青檸梳打青檸味好濃,同坊間飲到嘅青檸梳打好唔同,連平時甚少飲凍飲嘅我都飲咗幾杯😋。最後仲有甜品同生果盤,大滿足😘!3樓仲設有包廂,一班朋友嚟食野可以選擇包廂,私隱度較高。另外仲試咗:青瓜螺肉水晶奶皇包水晶叉燒包炸腐皮卷煎午餐肉魚皮餃檸檬🍋薏米水
另外仲試咗:
青瓜螺肉