諗唔到食乜嘢,隨便入嘅好選擇🌟 PinkyYu9908Level 32018-12-06327 views Follow 同小朋友開完學校聖誕聯歡會🎉行去附近九龍塘食個晚飯先走同小朋友一齊食嘢又唔可以食辣,又唔可以食太熱氣行吓行吓都係行咗入EXP🤤除咗佢哋嘅食物小朋友都啱食最緊要係有溜冰睇咁小朋友就會坐定定食完餐飯啦EXP唔係第一次食所以都有啲口袋餐單😊我一定會食嘅係燒帶子墨魚忌廉汁意粉由於我老公鍾意食辣野就點左芝士泡菜豬肉炒飯炒飯炒得乾身,辣味剛剛好,唔會太辣。略嫌芝士唔夠濃味$96 上碟賣相唔錯炒飯炒得夠乾身而且味道香辣辣度亦剛剛好,唔會掩蓋飯嘅味道但係略嫌芝士唔夠濃味墨魚忌廉汁香濃,帶子燒得好嫩$104墨魚忌廉汁濃厚,帶子燒得好嫩忌廉汁稠身而且份量多唔會食到最後冇晒汁唔覺唔覺就食晒成份🤤👍🏻The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.1Share諗唔到食乜嘢,隨便入嘅好選擇🌟 EXP https://s.openrice.com/QrKT09Mun00Report Post Ratings4Taste5Decor4Service5Hygiene4ValueRecommended Dishes燒帶子墨魚忌廉汁意粉$104Dining MethodDine In