.❣️ 角川𝑲𝒂𝒅𝒐𝒌𝒂𝒘𝒂♥大坑太多美食了😋今次來到要試試日本野👍🏻♥今次同朋友2人同行,誤打誤撞入左呢間♥由店主介紹,嘗試左今日運到既日本蠔🥲鮮甜美味,好有陣陣既日本蠔味🧚🏻‍♀️再配番杯桃味果酒,簡直就係可以一解忘憂😛♥另外呢度嘅高野豆腐都係名菜之一,豆腐吸晒所有嘅湯味,多汁又有咬口,另外雞泡魚乾亦都唔會燒到太過乾,識落都仲係Juicy🧡♥豚肉芫荽卷,口感配搭一流,朋友好鍾意食芫荽過得好正,我就對芫荽唔抗拒,都一樣覺得呢個配搭好新鮮👍🏻♥雞皮餃子,係我嘅熱烈推介,用雞皮來做餃子皮,咬落淡淡脆,又有陣陣嘅炭燒味😋♥雞卷配日本蛋,令到本身可能比較乾身嘅雞卷,變得更加滑身容易入口🤪另外嘅燒物以及燒飯團都係好好味㗎❤️❤️♥記得記得記得一定要預約啊🤣尋日我地盲舂舂無訂位 ,好彩老闆好好人,攝到個位比我地🥲
❣️ 角川𝑲𝒂𝒅𝒐𝒌𝒂𝒘𝒂

♥大坑太多美食了😋今次來到要試試日本野👍🏻