2019-02-13 318 views
嗰日同個朋友去the one 睇戲,未夠鐘開場所以走咗去搵嘢飲,咁啱我朋友又話想食啲嘢,咁就去咗tom n toms食啲嘢。因為我朋友箍緊牙所以佢想叫咗個湯飲,佢叫個忌廉蘆筍湯,點知個員工同佢講要等45分鐘。45分鐘? Fine dining restaurant 都唔使等咁耐啦! 其實你唔想做可以話賣晒,好過講啲唔合邏輯嘅嘢囉! OK我哋等!結果20分鐘碗湯就到喇!吓?‘西蘭花生粉水’?究竟知唔知咩係忌廉湯? 佢叫咗忌廉蘆筍湯點解會係西蘭花呢?商品與實物不符係咪可以告佢㗎?所以以後都唔會再幫襯佢!
忌廉蘆筍湯
2019-02-06
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$78 (Tea)
  • N/A