2023-07-14 27 views
觀塘駱駝漆入邊有好多餐廳,見到呢間漢堡都幾吸引 平時食大型連鎖店就食得多 其實都想試試一啲小店😆淨係餐都有9款唔同漢堡選擇 真係心大心細🫣老闆佢好用心介紹menu上嘅漢堡比我地👍🏻每個burger都係用心去設計 加入咗香港文化元素 獨有嘅漢堡包味道🙌🏻醬汁係自己調配出嚟👍🏻亦都講到「保家山」理念原來係來至長洲搶包山,將平安包轉成漢堡包🍔✔️叫咗2個餐,餐跟薯條/沙律同汽水 人均一百蚊左右 漢堡即叫即做 熱辣辣上抬★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★🔸葵 手工和口漢堡包烘過聞到有牛油香 山葵醬汁 味道微辣偏甜 都幾開胃 配上厚厚嘅和牛漢堡 牛味濃亦爆多汁 配搭洋蔥蕃茄生菜 夠哂fresh❤️🔸辣汁嫩雞漢堡真係冇講錯🙌🏻個雞係真係好嫩同juicy 係慢煮雞胸 燒得好香 唔錯喎🔸麻辣薯條 +$4見到有麻辣味咗特別即刻叫咗黎食 中西合璧😆真係有驚喜🫣佢嘅薯條上面係灑上香鍋配料 好似食緊川菜咁 小小辣而且帶有麻香味 薯條脆口 唔會炸到好油 但脆卜卜 如果鐘意食麻辣要試試😍🔸芝士薯條 +$12呢個我完全估唔到 原來係用藍芝士醬😝藍芝士醬味道會比較重奶

淨係餐都有9款唔同漢堡選擇 真係心大心細🫣

🔸葵 手工和口漢堡