2024-03-14 148 views
今天同屋企人試了一間裝修非常日系感,環境好舒適既餐廳🍴:相馬日式火鍋,數碼餐牌非常清晰易睇,而且有相非常吸引✨超興奮係有得任食羊腩煲👐🏻🌸 任食火鍋(肉類),豚肉、牛肩胛、美國進口牛肉都充滿香氣,口感柔滑,每一啖都係迷人既滋味,脂肪分布平均,食落牛肉味同豚肉味十足,新鮮既肉食落爽口又有濃濃既肉汁,食到上癮,絕對不能錯過❤️🌸 羊腩煲-羊肉肉質鮮嫩,又十分多汁,擁有好惹味既羊肉味,口感豐富。有蔥同生菜配合成個羊腩煲,香氣十足,生菜吸哂所有羊腩汁,好食到停不了口💚呢間餐廳最正係仲有胡椒花膠湯飲,養生又抵食,性價比高所以好full,老公好勁book到位,我地好努力book緊下次再嚟食🫰🏻
🌸 任食火鍋(肉類),豚肉、牛肩胛