2021-06-06 137 views
工廈入面真係好多臥虎藏龍,今日嚟到駿業里搵食,呢間餐廳主打食漢堡,特登等過咗繁忙時間先黎,可以坐到卡位,呢度除左午餐同下午茶之外,仲有Burger Menu,選擇都唔少!🍔牛油果蛋黃醬軟殼蟹漢堡 $88除咗傳統嘅牛肉漢堡之外,呢度仲有其他選擇,軟殼蟹漢堡造型好吸引,兩邊蟹腳撐晒出嚟,打卡一流!軟殼蟹同牛油果第一次夾埋一齊食,估唔到都幾夾,個包軟身得黎又唔會太乾或者太濕,平時最怕食漢堡包食食吓啲汁整淋晒個包,呢隻軟殼蟹漢堡就絕對唔會有呢個問題👍🏻🥩澳洲肉眼扒 $128本身想叫厚切西班牙豬扒,點知太吸引,午市已經售罄😭食肉獸就唯有改食牛扒啦🤣牛扒可以揀幾多成熟,仲可以揀醬汁,我哋就揀咗黑松露燒汁,牛扒一上檯個陣好大陣油香味🤤咬落唔乾身唔un,配菜除左有薯條之外重有翠玉瓜、四季豆同沙律菜,好豐富夠哂飽🤪午餐同Burger set都會包埋餐湯同餐飲,今日嘅餐湯係粟米湯,一飲落口有種食緊粟米粥嘅感覺,因為佢哋用左新鮮粟米煲, 煲到綿哂幾好味😋平時出街喺餐廳一定食唔到!餐飲我哋就加咗錢要咗養生系列☕️黑糖冬瓜茶+$10 同埋特飲🥤黑馬王子+$18👏🏻呢度嘅服務唔錯,店員又有善,留意到餐廳非常細心,因
🍔牛油果蛋黃醬軟殼蟹漢堡 $88
🥩澳洲肉眼扒 $128
呢度嘅服務唔錯,店員又有善,留意到餐廳非常細心,因為喺工廈入面,電話收得麻麻🤪餐廳提供左免費Wi-Fi,方便大家等緊朋友都唔會潛左水🤣🤣