2020-11-15 177 views
全香港開左幾間分店,呢間寶琳分店亦都好受歡迎,次次經過都要排隊入座。相信佢受歡迎嘅原因都不外乎佢食物質素好,加上價錢相對親民。我地被安排坐喺Bar枱,望住師傅冇停過手咁一路整,碟碟都好吸引! 🍴 三色魚生丼 ($118) ⭐️⭐️⭐️⭐️💫 三款刺身望落都好新鮮,入面有三文魚、帶子、吞拿魚、魚籽,全部都好肥美,食落都好fresh,一碗完全唔夠喉。壽司飯暖暖地,配上凍嘅剌身,口感一流! .............................. 德美壽司 地址📍: 將軍澳貿業路8號新都城中心1期地下99-100號舖 總評分: 7.8/10 .............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️💫 環境👀: ⭐️⭐️⭐️💫 服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 衛生🧹: ⭐️⭐️⭐️💫 抵食💰: ⭐️⭐️⭐️⭐️

🍴 三色魚生丼 ($118) ⭐️⭐️⭐️⭐️💫

環境👀: ⭐️⭐️⭐️💫
服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
衛生🧹: ⭐️⭐️⭐️💫
抵食💰: ⭐️⭐️⭐️⭐️
$120 (Dinner)
三色魚生丼