2015-12-28 631 views
一個平靜的平日中午,我決定去Munchies 食個下午茶。店內不算煩忙,大部份都是旅客來進食,而上層更有大概8個座位。一心想hea下做下自己野,問左一下有冇位坐,卻只得來"西面一片" ,比人西慣既我冇乜感覺,不過如果加少少笑容可能客人會開心D呢! 比人西完都係要食野,叫左個Maple Walnut Donut 就算。味道算不錯的,frosting 夠脆,內裡鬆軟又夠層次,Wanut 份量都足夠。 以Maple味道的Donut來說,整體都不算過甜,但怕甜的就不要叫啦!而且因為Donut都是每天新鮮造的,所以會有少許油膩,食1個已經夠曬!但怕肥的就不要食Donut啦!  雖然味道OK,但今時今日咁既服務質素,我未必會再來。
Maple Walnut Donut
雖然味道OK,但今時今日咁既服務質素,我未必會再來。
2015-12-13
$30 (Tea)