2011-01-23 28 views
昨晚專程過黎,黎到既時候係9:15pm左右,門口企滿人,走入去攞飛要等十幾張,以為一個人會好快,點知等到所有飛叫哂連後過我既號碼都入埋去都未叫我,我就好疑惑,我行埋去準備問既時候個女仔就問我『你幾號呀?』,我答佢『85....咦!你劃左我個no.既...』,個女仔話『唔好意思,可能手快劃錯左』,咁都得.......入到去真係好多人,空間偏迫,但未至於唔舒服。坐低一陣睇埋餐牌,都係試番佢個蕃茄豬膶通。叫人落單,個女仔應完『好!黎...』之後係無左影,最搞笑係我望住佢走錯左去另一枱問人係唔係落單,我再揮手叫一叫佢。食物上得唔算快,我諗係因為太多order。個多士好鬆軟同厚,個蛋都滑,而個茄通既蕃茄湯底好rich,又唔會太酸。不過杯奶茶就一般,而且唔夠熱。整體而言食物幾好,不過無論員工定order都亂左小小。
常餐

整體而言食物幾好,不過無論員工定order都亂左小小。
2011-01-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
常餐