被譽為全球排名第32同香港第1嘅Burger 今日就黎試下有幾勁😛😛😛 平時單叫一個有啲貴 但叫lunch set就抵食好多 最平$89有burger有小食又有野飲😋————————————————————————🐕🍔漢堡包🐕⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯我地揀咗最基本嘅雞肉漢堡🐔魚柳漢堡🐟同牛肉漢堡🐮包身大家都用上法國嘅Brioche Bun呢種包略帶甜味 相對亦比軟鬆軟 外皮少脆😋不過個人覺得牛油味唔重🧈三款包配料都係一樣 有酸瓜🥒生菜🥬番茄🍅紅洋蔥🧅不過各自嘅醬汁就唔同:🐔雞肉漢堡用上甜甜嘅蜜糖芥末醬🍯醬汁比得慷慨 所以整體幾濕潤雞扒事先煎至香脆但個人覺得外面煎得老咗少少 有啲乾不過雞扒幾厚身 所以中間就嫩啲但未到會有肉汁嘅程度😯🐟魚柳包則用上他他醬吉列魚柳一絲絲 係真材實料👏🏻但整體冇咩驚喜😂 普通魚柳包味🐮 牛肉漢堡就用上沙律醬因為我唔食牛 所以就唔評論啦😂不過三個之中 朋友們就話雞肉漢堡最好食👍🏻🤣 有朋友話雜菌漢堡都唔錯 係炸雜菌扒 幾juicy 而個人覺得整體質素中等 未到驚艷 可能我事前比太大期望🧐————————————————————————🐕小食🐕⋯⋯⋯
🐕🍔漢堡包🐕
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯