2019-09-08 167 views
平時去中環都係老蘭多 通常莆完朝早食早餐既姐😳😂今日放假同朋友行下pmq 元創坊 發現入面野食都幾貴而且唔算吸引 出左門口見到斜路對面有間粉紅既鋪頭 叫drinkpuppet 原來賣野食野飲 岩啦甘熱入去坐下先:p 坐下涼下冷氣🤭😂😂😂😂😂😂叫左幾樣野食 都係甜品野食 自己睇相啦😊😁 懶打字呀 推介以下駌鴦棉花糖梳乎厘班戟紅豆綠茶梳乎厘班戟紫薯香芋梳乎厘班戟評: 環境舒服 又可以打下卡 有個大大既logo燈 好搶眼。仲有牆d字呀 感覺唔錯幾時尚 價錢方面都合理既 始於中環位置 有返甘上下 野食得意都有新鮮感 唔係度度有得食既梳乎厘都有 岩晒鐘意甜品既我 哇一要行少少斜路上去囉😆當做運動啦👉🏿👈🏿題外話 老闆娘好好人 會分享下點整個個梳芙利 原來功夫都唔少 又要分蛋又要打鬆佢 40幾蚊食手工都值回票價。 加多杯野飲 好滿足啦
平時去中環都係老蘭多 通常莆完朝早食早餐既姐😳😂

叫左幾樣野食 都係甜品野食 自己睇相啦😊😁 懶打字呀