2021-08-11 3482 views
#岩鹽日本料理 前日放工去了利舞台食晚飯,朋友一直都推薦這家日本料理,除了好味款式多,價錢都唔貴,就一齊去試下先。平日都坐滿晒,所以大家最好訂位會好一點❤️❤️🔹黑松露雜菌玉子燒 $68 我本身很喜歡吃菌類食物,所以這個玉子燒很適合我,熱辣辣又唔會鞋口,但黑松露多一點會再好d 😁🔹炸青森帶子 $68 青森出名的帶子 ,經油炸後都可外脆內嫩,size 亦都係大粒,味道不錯😉😉😉🔹菠菜蟹肉陶板燒 $148 上枱時蛋漿未熟,要等約幾分鐘,慢慢用火係陶板上煮熟,味道超好,蟹肉和蟹棒都滿滿,菠菜很夾,這個我會推薦大家👍🏼👍🏼👍🏼🔹海膽三文魚釡飯 $138 最正係加左海膽,撈埋三文魚香飯,最後既飯焦可加入上湯,變茶漬飯吃😋😋😋🔹三文魚風味卷 $68 都幾大條,有4件,味道就正常,不是很突出,但都好味的😊😊🔹 抹茶蕨餅伴黑蜜糖醬 $38 抺茶粉很濃,蕨餅就爽口,正體不錯☺️☺️☺️岩鹽日本料理地址: 銅鑼灣利舞臺廣場16樓
平日都坐滿晒,所以大家最好訂位會好一點❤️❤️

岩鹽日本料理
地址: 銅鑼灣利舞臺廣場16樓