之前食過沙田間urban lunch味道唔錯 好掛住佢件cake 去開旺角嘅星期五晚就去左新世紀間urban食 6:30去到都要第一陣 有好多人都係食TEA差唔多時間食完 所以等左一陣就有位啦 我加左個$48 set 有冰桃茶 餐湯同埋甜品 (出面display 櫃個d cake) 朋友叫左個三文魚意大利飯 同埋燒雞我叫左個大蝦意粉朋友話燒雞十分老 好"hi" 食左一半就無再食 不過都幾大份嘅大蝦意粉有蝦少少霉 唔夠爽口 意炒痂埋哂一pat pat 失望!三文魚意大利飯一望個樣都知唔好食 一d 味都無 汁唔夠 好乾最好食都係cake 原本想食朱古力味但係無哂 於是試試佢個mixed berry 好好味呀! 嚟呢度果然都係食cake 先穩陣 主菜極度失望

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)