2021-03-11 233 views
今日上咗去銅鑼灣希慎既foodcourt,有咁多間嘢食。諗咗一陣,決定試吓呢一間既漢堡包🍔 佢餐牌嘅嘢食唔算好多,不過都包括晒雞牛豬,甚至乎素菜漢堡都有,兼顧素食人仕,都算幾貼心我就叫咗一個雞肉漢堡。呢個漢堡包包括最經典嘅蕃茄同生菜之外,最緊要當然係主角雞肉啦 !塊雞扒,肉身厚實又大塊,不過我覺得可以再鬆軟少少就更好😮 不過佢個醬汁都幾抵讚👏🏼👏🏼 甜甜地,同塊雞扒個味非常配合。再加上比漢堡包身吸收左,令到成個漢堡包嘅味道多個層次加$29跟餐就有埋薯條同飲品。 個薯條係粗身型,咬起上嚟算係外脆內軟。最重要嘅係新鮮出爐,每一啖都非常熱辣辣。加上少量鹽分,鹹度啱啱好咁熱嘅嘢食,配一個凍檸茶,簡直係絕配!

雞肉漢堡

咁熱嘅嘢食,配一個凍檸茶,簡直係絕配!
雞肉漢堡跟餐

2021-03-10