2020-06-07 926 views
最近依幾個星期時不時就會落大雨🥵 就算好想出街食都變到好卻步,所以叫外賣既次數就增加左好多。上星期口痕想食鰻魚,雨天叫外賣好似特別抵咁😹喺依間餐廳叫左個特選鰻魚便當 ($138)覺得真係幾抵食。 送到黎既時間包裝得幾靚,係一個日式便當咁樣,而且都包得幾實。跟餐既面豉湯好夠味,足料之餘又唔係味精湯。除咗麻醬豆腐沙律之外,仲有海草等等醒胃既前菜。小食方面就有炸魷魚球,鮮味十足而且好有咬口,而玉子燒雖然係外賣,但仲係暖暖地充滿蛋香。而主角鰻魚既份量我諗相都睇到超足料!皮脆肉滑,而且肉厚。而我自己覺得食鰻魚飯其中一個最重要嘅點係夠多汁黎撈飯😳雖然係叫外賣但係整體而言嘅表現都唔錯,如果係lunch嘅話堂食應該會更加抵食,都會考慮試下!
喺依間餐廳叫左個特選鰻魚便當 ($138)覺得真係幾抵食。

跟餐既面豉湯好夠味,足料之餘又唔係味精湯。

Delivery