2019-11-07 61 views
今日約左朋友去D2 PLACE行街, 用OPENRICE搵到呢間西餐廳, 唔洗3分鐘路程, 就黎到醫肚!餐廳入面無出面咁光,入到去既感覺好舒服!見餐廳又有意粉又有扒又有PIZZA,好難揀落手!樣樣都好吸引,特別係個終極漢堡! 做緊優惠可惜黎遲一步賣哂!!由於大家SHARE同埋都鍾意食肉,所以先揀左呢個雙層芝士煙肉牛肉PIZZA! 個PIZZA超高質,芝士又香又濃,同煙肉牛肉既牛肉水乳交溶咁溝埋一齊,超級香,超級好食,一D都唔咸! 餅底唔會太乾太鞋,同樣高質!配埋餐包同餐湯,128蚊,價錢合理!另外再揀左個蟹肉野菌意粉SHARE食,變埋SET都係128,同樣高質!小辣既蟹肉野菌意粉,意粉煮得好入味,食得出唔係就咁加D醬落去,蟹肉同野菌既數量都多,每一啖都可以撈到黎食,正!餐飲既焦糖拿鐵咖啡大大杯,咖啡味重,配上甜甜既焦糖,十分滿足!

2019-11-03