2019-08-24 137 views
今日嚟到呢邊食lunch,依間餐廳門外擺放Menu俾客人睇,佢嘅午餐都好吸引,就選擇咗依間喇。在餐廳外面望入去因為下午玻璃反光睇得唔清楚,原來入去之後座位坐得好舒適。佢嘅椅有墊,坐得舒服。另外佢裝修同埋格局感覺乾淨簡潔,星期六下午有路少客人,亦都見到有外國人光顧。本來被門口嘅burger廣告吸引左先,但慢慢望吓餐牌嘅選擇好多,特別係佢有好多唔同款式嘅薄餅。最後我選擇咗招牌至尊薄餅set lunch😊首先上餐湯,係西蘭花蓉湯。呢款湯比較少飲,入口粒粒蔬菜,感覺健康。拼上牛油及餐包,夠熱,外皮有少少似法包嘅脆硬,但味道係麥香味重,小小咸,好味。之後就到呢個招牌至尊Pizza!佢係薄底Pizza,餅底夠硬脆, 及有麵粉香味。餡料分布亦都好均勻同埋好足夠,我平時好少食橄欖,但係呢度嘅橄欖都好容易入口,配合埋火腿、菠蘿、蕃茄、芝士等等一齊食,味道好夾。跟餐另外加水牛城雞翼,味道係香辣酸酸地,雞翼好入味,雞肉好滑。餐飲我選擇左果汁梳打,西柚味。真果汁味,甜度適中,帶少少西柚嘅苦澀,好清新!呢度食物質素唔錯,侍應態度友善,地點都幾方便,荔枝角地鐵站行過嚟幾分鐘。下次可以考慮約朋友出嚟依度食飯傾計。

最後我選擇咗招牌至尊薄餅set lunch😊
西蘭花餐湯
餐包
至尊
之後就到呢個招牌至尊Pizza!
水牛城雞翼
果汁梳打,西柚汁
2019-08-24
$183 (Lunch)
西蘭花餐湯
餐包