2022-05-25 446 views
重口味人士一定要嚟試下呢間米線,我叫咗少辣、腩肉、炸醬。上面有一層辣油,但自己覺得唔會好over同油膩。佢入口係非常香口,主要應該因為個炸醬同啲肉碎好香口。腩肉絕對唔係hea你嗰種,超大塊,而且有好多塊。肉質唔韌又入味。朋友試咗豬頭肉,本身都唔係幾知係咩嚟,發現其實好少肉,會有啲類似豬耳嘅軟骨,鍾意食軟骨嘅可以叫嚟試吓覺得都幾特別。但係我自己就prefer腩肉多啲啦。特別一提呢碗米線真係好夠熱,雖然我係外賣,攞到坐低食都隔咗一陣,但係依然非常辣,成碗都好滾。食晒成碗之後碗湯都仲係熱嘅真係好滿足!
炸醬腩肉米線(小辣)
TakeAway
炸醬腩肉米線(小辣)
  • 炸醬腩肉米線