2020-06-15 51 views
今晚同細佬兩個人去荃灣幫襯左間新開無耐既居酒屋。性價比高,無論環境、衛生同埋店舖待應既服務態度都非常好店舖入面坐得舒服,吾會好迫!就算今晚全部客滿,上菜都上得好快,出到黎d食物仲好熱辣辣啊!明太子玉子燒!正啊!即叫即整!出到黎仲熱辣辣出煙啊!😋前菜叫左個蟹籽沙律食!分量都幾多!好足料同新鮮,因為佢吾會出好多水出黎啊!到主菜壽司同刺身都好新鮮!香蔥吞拿魚同海膽壽司必食!料好足啊!佢地d壽司都係料多飯少!😋呢個鹽燒牛舌勁好味啊,厚道適中,食多幾串都吾會覺得肥膩!下次再幫襯,一定會叫多d燒物,好好味啊!荃灣試過吾少居酒屋🏮,但真心推薦呢間!食日本菜最重視新鮮乾淨衛生!呢間新店符合哂我要求!

店舖入面坐得舒服,吾會好迫

明太子玉子燒

明太子玉子燒!正啊!即叫即整!出到黎仲熱辣辣出煙啊!😋

到主菜壽司刺身都好新鮮!香蔥吞拿魚同海膽壽司必食!料好足啊!佢地d壽司都係料多飯少!😋

2020-06-15