【荃灣⋄新開人氣西餐廳】 🍽 B.O.T.H. by Texas Burger (荃灣)📍荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓337號舖今次哩間餐廳一次過帶大家飛越美國同日本😆其實佢係旺角Texas Burger嘅姊妹店除左可以食到招牌主打嘅美式漢堡🍔仲可以食到日式梳乎厘 pancake!我地一見到menu已經俾佢吸引咗😍不過依個pancake真係唔易食到😮我地點餐既時候被通知要等1.5 hr因為好多檯都叫 佢地新鮮即製做唔切不過坐係到等就冇咩所謂啦 最緊要食到🥞班戟口感軟綿綿 而且新鮮熱辣辣好正💕上面加咗啲肉桂粉 但成個味又幾match另外我地叫咗個松露蟹肉蛋白吐司蟹肉份量驚人 不過松露油都可以落多少少🤏🏻另外我地仲有叫個羅文生菜合桃沙律🥗香甜味嘅合桃既配咸味沙律又幾特別飲品方面我地叫咗Milkshake同Hazelnut Latte味道唔錯但偏甜 大家可以叫番少甜☕️⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ✄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ✄ ❝我地食咗咩? ت ❞☞ 核果奶蓋班㦸 $118☞ 松露蟹肉蛋白吐司 $138☞ 羅文生菜合桃沙律 $98☞ Garfield - Earl
【荃灣⋄新開人氣西餐廳】
📍荃灣大壩街4-30號荃灣廣場3樓337號舖

今次哩間餐廳一次過帶大家飛越美國同日本😆
其實佢係旺角Texas Burger嘅姊妹店
除左可以食到招牌主打嘅美式漢堡🍔
仲可以食到日式梳乎厘 pancake!

我地一見到menu已經俾佢吸引咗😍
❝我地食咗咩? ت ❞
☞ 核果奶蓋班㦸 $118

☞ 松露蟹肉蛋白吐司 $138

☞ 羅文生菜合桃沙律 $98

☞ Garfield - Earl Grey Milkshake $58

☞ Hazelnut Latte $42