2013-06-06 2952 views
係網上睇到人地話佢地d茶餐廳食品唔錯, 所以特意黎依度試下. 網上睇過下menu (我覺得稻香會將某d menu up上網非常之好!!!), 見到佢地有下午茶餐, 就選左下午茶時段黎.我點左 - 沙爹牛肉意+香蔥炒蛋配煙肉, 而友人就點左1個黑椒牛扒腸仔飯老老實實, 沙爹牛肉意真係有d失望, 完全做唔到茶記水準, 無個種味 - 唔得!香蔥炒蛋配煙肉就幾好~d蛋都幾滑, 我又鐘意食煙肉~加返分另外朋友既黑椒牛扒腸仔飯, 可能易整d, 真係做到外面既水準~幾好食~~~(計返個價, 唔使$30, 包野飲, 好抵!)最後埋單唔使$60, 其實都幾豐富, 幾多野食~係銅鑼灣黎講~真係一個唔錯既選擇!

香蔥炒蛋配煙肉就幾好~d蛋都幾滑, 我又鐘意食煙肉~加返分

$30 (Tea)