2024-04-15 25 views
呢間係辣味愛好者同芫荽控⼀定要試嘅拉麵店 店舖辣度超級friendly menu有唔同辣同麻度選擇 如果同怕辣嘅朋友食 朋友都可以叫走辣走麻 舖頭設計都好有特色 一入去見到好多日本風格嘅鬼怪公仔 營造到神秘氣氛🔸 增量叉燒辣馬味噌拉麵 (中辣走魔)叉燒差唔多有成吋咁厚身 一大塊咬落去啖啖肉好滿足 肉煮得好入味 肥瘦參半 麵條掛湯 中辣走麻嘅湯底味道濃得嚟唔會俗 🔸 芫荽辣麻味噌拉麵加味玉同拉麵 (中辣中麻)見佢係店舖推薦即刻試試佢 呢碗我地叫咗加底 上枱一大碗差啲滿瀉 芫荽蓋滿成個麵 夾起連埋啲麵一齊食好香芫荽味 芫荽控一定要試 溏心蛋咬落去中間流心煮得啱啱好我地兩個人埋單total 300蚊都唔洗 油尖旺區拉麵嚟講價錢合理 有機會會想試埋佢尖沙咀間姊妹店
呢間係辣味愛好者同芫荽控⼀定要試嘅拉麵店

🔸 增量叉燒辣馬味噌拉麵 (中辣走魔)

🔸 芫荽辣麻味噌拉麵加味玉同拉麵 (中辣中麻)