2021-07-29 6 views
平時BURGER 食得多,鹹牛蛋治都食得多,今次就黎試下芝士安格斯牛肉治堡!三文治個都幾大份,兩面包烘到脆卜卜,咬落有口感過平時果D軟淋淋既BURGER。入面夾著3種唔同既芝士,混著小小甜甜地既自家製醬汁,包裹著中間既肉碎,味道好正,咁樣既大細都好方便食用。Buffalo chicken wingCLASSIC 既水牛城雞翼,好大隻好好味。味道上作出左少少既調整,醬汁酸酸辣辣,醒胃又CREAMY。Black Truffle Cream Pasta 好香黑松露同埋炸葱既味道,混埋好CHEZZY 同CREAMY 既醬汁,味道好豐富。菜品中伴有少少腌紅蔥,可以調和翻個味道,感覺食落唔會太HEAVY,好正呀。 Dirty咖啡好好味,兩層味道分明,好RICH 既口感。

Buffalo chicken wing

Black Truffle Cream Pasta

Dirty
咖啡好好味,兩層味道分明,好RICH 既口感。

2021-07-13
  • CCCPattyMelt