2020-05-31 1132 views
🌞weekend lunch set🐮🍜河內生熟牛肉湯河粉 Hoian Raw and Beef soup rice noodles🤑$78有兩款牛,牛腩好有濃郁嘅牛肉味同牛油香,薄切牛肉牛肉味冇牛腩咁濃,但都唔差,湯底好清但香料提升左牛肉嘅味道,河粉唔算好彈牙,亦都唔係好淋嗰隻,都算有啲咬口,同好滑身。.半價可以加滴漏咖啡 Drip coffee☕️ +$16 佢係咖啡好濃郁,唔太甜唔太酸,分量調整得啱啱好,好值得一試.好味: 😋😋😋😋😋..🥖招牌越南法包Vietnamese baguette🤑 $78見我兩個人好貼身咁幫我切開兩份。法包好鬆脆,餡料有肝醬,燒肉片🥓,燻蹄🍖,扎肉,越南酸菜🥗, 芫荽。味道好好餡料好足夠,越南酸菜🥕份量唔會太多,最值得試嘅係燻蹄,佢做出嚟嘅味道,係咪好爽口,同個包一齊食好有層次口感好豐富🌯。.唯一冇咁好係越南法國麵包餐嘅餐飲只可以跟可樂🥤. 好味: 😋😋😋😋😋.最後食食吓加多左一個越南蒸份卷 🤑$68佢嘅份卷唔同一般餐廳咁一個包一個包嗰隻, 佢嘅形狀有啲似石磨腸粉手拉腸粉嗰種, 唔知係咪因為呢個關係, 所以唔會有一般包起嚟成舊粉皮係底嗰種口感, 佢呢隻成
🌞weekend lunch set
🤑$78
半價可以加滴漏咖啡 Drip coffee☕️ +$16
佢係咖啡好濃郁,唔太甜唔太酸,分量調整得啱啱好,好值得一試
🥖招牌越南法包Vietnamese baguette
🤑 $78
唯一冇咁好係越南法國麵包餐嘅餐飲只可以跟可樂🥤
最後食食吓加多左一個越南蒸份卷 🤑$68
佢嘅份卷唔同一般餐廳咁一個包一個包嗰隻, 佢嘅形狀有啲似石磨腸粉手拉腸粉嗰種, 唔知係咪因為呢個關係, 所以唔會有一般包起嚟成舊粉皮係底嗰種口感, 佢呢隻成舊都好薄,餡料都覆蓋晒唔會食食吓有一拍成舊粉。粉質好滑好又唔係香,同豬肉同埋佢嘅木耳粒,再加上似係自己炸嘅乾蔥頭,值得一試。
  • vietnamese  drip  coffee