2020-04-28 779 views
今日同朋友經過入去試下呢個串燒, 唔試由自可一試就不得了, 我地order左6串食物及炸薯條同埋兩罐汽水, 首先都要預咗等㗎喇,因為佢寫住即叫即燒呀嘛, 等……等……等……我唔講等咗幾耐啦 等你哋有幻想空間hehe,好啦食物到咗, 即叫即燒但係凍嘅一啲煙都冇犀X利, 算啦食完即刻埋單走人, 最厲害嗰部份嚟囉, 我兩個人埋單179蚊, 個女收銀姐姐就話最低消費100蚊一個人, 寫住左張紙貼咗喺你隔離, 咁我就望一望啦, 佢話睇唔睇到呀寫住就喺你隔離呀!!!!! 我明白香港地方寸金尺土, 我食嘅時間都冇十五分鐘, 等你哋啲串燒時間都唔止啦, 咁嘅服務態度…… 希望你哋個最低消費可以寫到係有人睇到嘅地方, 因為我真係食唔起呀100蚊一個人, 我睇到下次就唔X會入嚟la, BUT有兩樣嘢一定要讚嘅,我order左兩罐汽水係即刻到,同埋個汁真係好味lol