2021-01-16 200 views
Orange Dish地址:銅鑼灣禮頓道77號禮頓中心地下G03號舖今日係銅鑼灣行街,攰個陣睇到呢間cafe裝修幾好,又靚喎喎,就走入去試下!係呢度啲擺位係沿住窗邊,放眼望去就係銅鑼灣既街景,係一個下午,陽光從窗外灑進咖啡店內,感覺相當舒服同愜意!Popeyes $88裡面包括Baby Spanish, charred broccoli, pumpkin, Arugula, Feta Cheese, Pine nuts, Za’atar Garlic Salmon! 本來仲好擔心沙律會唔會太單調乏味,但係完全冇呢啲問題,尤其Feta cheese味道鹹鹹地,好似海鹽咁,同埋經過蒜頭同香草既烹調下,令到呢度嘅三文魚味道更加多元,真係好印象深刻!Cappuccino  $40平時覺得咖啡太苦,唔係要通頂做asm都唔會飲,但呢度嘅咖啡好彩冇太苦澀,只有淡淡嘅咖啡味, 連我都覺得可接受!
Orange Dish
地址:銅鑼灣禮頓道77號禮頓中心地下G03號舖