2018-11-04 832 views
香港舊餐廳買少見少,係Openrice見到呢間餐廳好多劣評,但都因為佢既環境決定一試,懷舊一下認真,茶餐廳黎講,美都係偏貴,服務員服務亦一般(但未去到差既地步,還可以),但呢個環境,真係值得上去幫襯下坐係望到街景既卡位上,真係幾有feel,啲窗仲係幾十年前既鐵窗至於食物,唔好理佢值唔值先,我覺得幾好味,個焗茄汁排骨飯,焗到好熱,飯底加蛋炒過好香口,排骨連埋面頭既茄醬食都好香,係一個我難得會食晒既飯免治牛肉飯都幾香幾好食;菠蘿油就一般水準啦總括我覺得環境好唔錯,兩個人坐係卡位傾計幾舒服,食物ok,當係一個活動同朋友去懷舊一下、支持下老店,都好呀~

焗茄汁排骨飯

免治牛肉飯都幾香幾好食;菠蘿油就一般水準啦

免治牛肉飯

菠蘿油

2018-11-04
$115 (Lunch)
焗茄汁排骨飯
免治牛肉飯