2021-07-10 28 views
之前已經食過一次,但係朋友話好想今晚食椒鹽豬扒,上網睇到港口味嘅椒鹽豬扒都好多人讚,就決定晚餐係度落腳😎大概七點就已經到咗餐廳,雖然係茶記但明顯新淨好企理,見到個燈牌寫住清湯腩飯就知道係招牌菜,所以我哋都叫左個嚟試吓😜果然係招牌菜,呢個清湯腩送飯真係唔錯,腩肉夠淋身,蘿蔔亦都好入味,有別於出面嘅清湯腩,唔會太過油膩椒鹽豬扒炒飯一睇就知道香口,豬扒食落唔會太乾,飯都炒得香,但同樣唔會覺得滿口油膩既感覺,值得一試食咁多肉都要食番小小菜,叫左個野菌浸時蔬,有椰菜、芥蘭、西蘭花呢度個忌廉薄荷朱古力特飲係吸引左我地因為我麻麻薄荷同左侍應講一杯走薄荷,忌廉唔會吝嗇,滿滿咁比我地我同朋友都認為好飲!兩個人食到好飽都係$181埋單總括黎講想食下地道野,又想環境乾淨、光猛值得揀黎呢度

呢度個忌廉薄荷朱古力特飲係吸引左我地
我同朋友都認為好飲!
兩個人食到好飽都係$181埋單
總括黎講想食下地道野,又想環境乾淨、光猛值得揀黎呢度