2022-01-24 587 views
大角咀公眾假期嘅coffee shop通常都唔開,所以去咗利奧坊嘅The roastery x佢除咗飲咖啡,嘢食都比較多元化,主要係食三文治漢堡包同埋我哋Breakfast,連吉列蠔都有,所以一起身可以直接過嚟食Brunch,嘆個靚咖啡1) nutty 有些咖啡豆原本的味道就是偏向堅果味,同時也會帶少少酸味。2. Bali kintamani 在口中展現香甜草莓、莓果、夾帶著酒香、哈密瓜香氣,帶一點草本香料香氣。風味輕盈3)三文魚芝士三文治又多塊三文魚組成嘅花朵,配上厚厚的牛油果醬,麵包乾爽脆身而唔硬,超美味又有飽足感!4)黑松露炒滑蛋漢堡漢堡上鋪滿一層口口嘅炒滑蛋而且好鬆軟好creamy牛扒頁厚德里玉珍鬆軟充滿肉汁,配上炸薯條香脆非常滿足

3)三文魚芝士三文治

4)黑松露炒滑蛋漢堡