2016-01-23 319 views
與好耐無見嘅朋友食飯,佢話之前都黎過,所以帶我黎,去到門口已經覺得啲甜品好吸引,入到去,雖然地方唔係太大,但裝修得幾舒服。我地一坐低,已經有服務員好好禮貌咁同我地講"叫一個咸點,送一個甜品", 我地望一望餐牌,仲唸緊係咪真係咁好。個餐牌其實有好多嘢都想食,今次就選左一個沙律,一個意粉同兩款甜品,個沙律都幾新鮮,我地食完先食個意粉,意粉雖然凍左少少,但味道都唔錯,啲青口又好食。餐廳越夜開始越多人,終於到我地嘅主食甜品,個心太軟熱熱地,一啖心太軟,一啖雪糕,一熱一冷,好爽,而且個雪糕好似係冧酒提子雪糕。另外窩夫都係暖嘅,味道一般,不過好食過出面好多舖頭。到左埋單,四樣嘢都係$216咋,真係好抵呀! 下次一定要再黎,試埋其他嘢食先

到左埋單,四樣嘢都係$216咋,真係好抵呀!
下次一定要再黎,試埋其他嘢食先
帶子青蘋果焦糖合桃蜜糖芥末醬沙律
法國黑青口扁意粉