2017-07-12 171 views
放工途經IFC,今日心情特別好(食野總要搵籍口)見GROM呢間野平時都無乜人幫襯咁,雖然係幾貴但決定試下消一消暑!揀左$69 M size杯,可以揀3隻味,我揀左pistachio / lemon / yoghurt ; 望落唔多吸引因為係好淋身既gelato,無乜shape可言😂先試一啖開心果,超濃,唔係平時食既果種味,佢係creamy底無果粒,好滑(無粒粒既質感,但間唔中試下都唔錯);融得幾快(我已經係商場度食)所以要快手密密食!Yoghurt 都唔錯,濃身版既fro yo,而且唔會太酸,好實在既味道;Lemon係雪葩質地,出乎意料都幾酸,不過做番個ending 都幾好可以balance 番前面既濃度。荷包痛痛,下次有機會再試其他~
荷包痛痛,下次有機會再試其他~
2017-07-12
$69 (Tea)