2021-04-18 2330 views
▶️之前未有晚市堂食時,見好多人推介香港萬麗海景酒店既自助午餐,所以買咗網上優惠券,結果呢排先有時間去食😆凍海鮮:麵包蟹🦀、長腳蟹🦀、青口、螺、蝦🦐凍海鮮整體幾好👍,解凍做得好同埋都有鮮味,唔會死鹹;自助午餐呢個價錢有麵包蟹算幾驚喜,不過refill得好慢🙈燒牛肉🥩呢個真係恐怖,又硬又乾,應該係我食過最差嘅酒店燒牛肉😓熟食好少款,同埋味道都好普通😅甜品🥧🍰🍬🍨甜品就正正常常啦,🍰🥧都做得唔錯;Häagen-Dazs🍨都有幾隻味,比較特別嘅係有兩隻cocktail味🍸,我自己都幾鍾意😍⚛️其實佢嘅凍海鮮喺呢個價錢嚟講係真係幾高質嘅,不過其他嘢就真係冇咩好食😂

凍海鮮

凍海鮮:麵包蟹🦀、長腳蟹🦀、青口、螺、蝦🦐
燒牛肉

燒牛肉🥩

甜品🥧🍰🍬🍨

2021-04-08
$275 (Lunch)
Dining Offer
Coupon