2021-11-01 70 views
🌟皇帝骨🐷肉骨茶平時d肉骨茶通常好大藥材味,呢到既好有肉味又有d甜,唔會比藥材味搶哂😋肉骨茶湯可以refill, 呢間d@service好好,會主動問你洗唔洗加湯👍🏻👍🏻個忠仲有蠟燭熱住唔驚d湯變凍🌟芽茶雞飯🐔呢款係呢到既招牌😍食左第一啖黃薑飯就覺得好正,粒粒分明既飯仲有好出既黃薑飯,就禁食個飯都得‼️雞肉都挺嫩滑,不過雞皮有少少肥。仲配埋芽菜,芽菜好飽滿,同雞一齊食可以解油膩感🌟美祿恐龍🦖係一杯好rich既凍美祿,飲料面都灑滿美祿粉,如果可以再加多d配料就好🌟老鼠粉🐭粉既形狀真係好似老鼠🐭好易就滑走左🤣撈粉好濃既醬油味,同我估有落豬油🐷

🌟皇帝骨🐷肉骨茶
皇帝骨肉骨茶