2019-06-19 349 views
鹹蛋肉餅上次嚟冇食到,今日終於試到喇 ~個肉餅成層塔咁高,份量亦好多,同朋友兩份食其實有點多,朋友又細食,食本都食唔完咁。肉餅咬落鬆軟,肉質夠淋。味道唔會太鹹,對淡口味嘅我嚟講剛剛好,加上DD蛋黃會有畫龍點睛嘅效果,撈飯食一流,不愧係鎮店之寶!手撕雞又係堆到一個塔咁,好有層次 xD D雞好入味但有點鹹,對我嚟講比較重口味,但如果係不嬲出開街嘅朋友應該會覺得啱食。店鋪位置唔多,晚飯時段嚟食最好七點到,再遲D嘅話可能要等下。店內冷氣唔大,如果坐近門口會比較熱同可能會食少少二手煙,如果介意最多坐入D。見老細同D客有講有笑,應該係街坊,相信都係做街坊生意多。下次要試埋個膏蟹蒸蛋!P.S. 今次用咗Openrice嘅現金券,有得平$10,唔好錯過呀 ~

鹹蛋肉餅
上次嚟冇食到,今日終於試到喇 ~

手撕雞
又係堆到一個塔咁,好有層次 xD