2020-01-08 828 views
想啤一啤佢 又想有好味嘅嘢食 咁就黎食呢間啦~多一個聚腳這地方🍻今次就食咗幾樣嘢食 事先聲明 因為呢間野係即叫即整 所以等候時間會耐啲 同埋熱辣辣 首先食個沙律先 今次食烤八爪魚沙律 叫得呢個沙律 唔使講八爪魚係主角啦 不過就失望了 因為八爪魚唔新鮮 有一個奇怪嘅味道 食落去好似橡膠咁樣 炸美國番薯條 賣相已經好吸引 仲要熱辣辣 番薯條甜甜地 呢個薯條有兩個醬汁可以點 一個蒜頭醬一個茄汁 蒜頭醬有驚喜幾好味水牛城雞翼 本來以為佢個汁係撈埋啲雞翼 點知原來係另上 所以冇特別 雞翼會伴藍芝士醬同埋西芹條 藍芝士醬 配埋雞翼食 會中和左 食落嚟冇咁熱氣鐵板香蒜炒辣蝦 必食推介⭐️⭐️⭐️首先係用辣椒蒜片橄欖油整成 伴埋個蒜蓉包我個食法係將蒜蓉包切件 點滿橄欖油蒜片辣椒 加埋蝦一齊食 勁好食勁肥😆炸魚墨西哥脆片 唔好見佢細細件 但食完之後就會覺得飽 首先個魚柳熱辣辣 而且加埋佢個酸忌廉牛油果醬 洋蔥番茄辣椒粒一齊食 味道非常豐富 非常好味炸豬手 其實豬手好難整到好好食 今次食落去比較乾冇肉汁 所以就一般般 但係咁多炸嘢 小食一定要飲返啤酒啤啤嘅~

想啤一啤佢 又想有好味嘅嘢食 咁就黎食呢間啦~
多一個聚腳這地方🍻

鐵板香蒜炒辣蝦 必食推介⭐️⭐️⭐️