2020-02-08 4439 views
同朋友係第一次食呢度,之前我地食個D放題係三佰幾,今次揾呢度食下二佰幾,原來都OK播,至少我地想食的都有,算係咁 ,重有係多野飲揀,反而食酒店自助餐無咩嘢飲揀!刺身我唔食,但朋友話剌身好正,都係厚切,口感好又新鮮。我地主打食壽司多,好多款都好食,最特別有波子壽司,細細粒一口一啖咁,黑松露油甘魚我波子壽司我最讚!呢間壽司功夫也很好,好似火炙池魚王,柚子胡椒䲞魚,汁煮冬菇鮑片,蒜香帆立貝呀,D食材配撘唔錯,好好味。手卷我覺得呢間D海膽幾正,食得過。料理類,呢度有XO醬牛柏頁和炒蜆惹味。重有係鮑汁花膠,D膠係普通貨,但扣到好腍勁好味,叫完又叫。D蒜片牛都好食架!自助區D食物都啱我胃口,有日式章魚丸,味道唔錯,咖喱魚蛋,好似重有關東煮,苦瓜煮魚同埋沙律Bar,都啱食的,自助區唔係話好大,叫有啦。串燒當晚出品好正,燒菠籮,鰻魚,雞翼,雞軟骨好正!甜品樣樣有D,那晚有焦糠燉蛋,好滑又好味,另外食埋牛奶公司雪條,紅豆和橙味,已經好鬼飽,食唔落了。

刺身我唔食,但朋友話剌身好正,都係厚切,口感好又新鮮。
手卷我覺得呢間D海膽幾正,食得過。