2018-11-21 687 views
而家新開嘅餐廳好多時都會做懷舊做主題,做返舊式嘅裝修話擺設泥模仿以前冰室嘅風味。但泥到奇香冰室,就唔使扮了。因為明哥(冰室老闆)屹立喺勝利道已經好多年,懷舊就梗㗎啦!奇香冰室唔大,可能總共都得10張枱左右,明哥有佢自己一套運作,落單從來都係就咁嗌出嚟,即叫即整。佢又會記得晒邊枱人嗌乜嘢,加蛋定加腸仔啊⋯埋單都係好心水清~入到去,其實餐牌上面選擇都唔多。泥泥去去都係果幾樣。我入到去一係就鮮茄牛肉燴意粉或者清清地嘅就係三絲湯通粉其實好食嘅地方,選擇真係唔需要多!佢個燴意粉係食過最好味嘅,真係冇乜地方做到佢“燴”既個種狀態,諗起口水都流佢個種鮮茄亦唔會太漏,正啦總之!支持老店❣️
或者清清地嘅就係三絲湯通粉
佢個種鮮茄亦唔會太漏,正啦總之!

支持老店❣️
  • 三寶湯通粉