2021-06-04 601 views
收工接埋老細就返屋企附近搵野食,馬鞍山出左名美食沙漠,點知呢間「三代橋」都幾令人驚喜喎😍————————————————————————其實舖頭裝飾都和風,入面有幅壁畫(無影到),幾有日本風🤣—————————————————————————先嚟黑松露燉蛋🥚無煮過龍,啲蛋好香好滑,加埋黑松露,成個蛋好香,好味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻————————————————————————本身想叫三文魚腩,但賣哂,唯有食住普通三文魚先啦。佢啲刺身好厚切,而且好肥美,啖啖都好滿足🤤中間係拖羅,入口唔會話即溶,不過都唔差架喇,咬落無筋,但係竟然俾我食到一兩條細骨,呢度就扣少少分喇🤫油甘魚腩,油香夠,厚切,好味👍🏻👍🏻👍🏻仲有兩舊海膽軍艦,個人認為好好味🤣————————————————————————熟食都唔錯,個牛舌好好好好好味,超級值得試下❤️————————————————————————總括嚟講,馬鞍山有間咁既日本野已經好好,野食十分滿分我都會俾八分,可以去試下👍🏻👍🏻值得一提既係,如果你有揸車泊喺出面,佢地啲職員仲會主動話幫你留意有無抄牌,可以安心食飯👏🏻
————————————————————————

其實舖頭裝飾都和風,入面有幅壁畫(無影到),幾有日本風🤣
—————————————————————————

先嚟黑松露燉蛋🥚
————————————————————————

油甘魚腩,油香夠,厚切,好味👍🏻👍🏻👍🏻
仲有兩舊海膽軍艦,個人認為好好味🤣
————————————————————————

熟食都唔錯,個牛舌好好好好好味,超級值得試下❤️