2021-04-03 1924 views
除咗打邊爐之外,燒肉係我嘅第二最愛😁 日式燒肉/韓式燒烤,我都好鍾意❤️上次同朋友嚟過Yakiniku Great Soho, 十分滿意,所以今次帶埋老公同阿仔嚟試吓!我哋order咗兩個Omakase 極 $890 同一個普通Omakase $590. Omakase 極-有7款牛肉同海膽牛肉飯(Uni Chateau Briand)普通Omakase 就有5款牛肉同1款牛肉飯(Miso Yaki)牛肉質素非常之高,又滑又嫩,唔使多作介紹,因為真係好好食,唔會令人失望。海膽牛肉飯真係必食!海膽好新鮮,唔會有一浸「噏」味。服務方面,侍應會詳細講解每一款牛肉嘅部位,跟住專業地幫我哋燒,令我哋可以舒舒服服咁享用美食。抽氣亦做得好好,唔會食完之後D衫同頭髮都成陣燒烤味。

抽氣亦做得好好,唔會食完之後D衫同頭髮都成陣燒烤味。