2015-02-15 10426 views
今年情人節決定在此用餐,因為碗屋是質量的保證,今晚也沒有令我們失望。因為是情人節,所以比較平日是需要預先繳費確保座位,$568/位另加一,另外也只限兩小時放題。我們六時左右到達,順利入座便開始點餐。先來一個刺身拼盤,有齊所有刺身,正!新鮮!之後再encore帶子、三文魚、甜蝦同吞拿魚,都係好新鮮好美味!之後吃了炸軟殼蟹、紫薯年糕(外脆內軟加甜甜地,正!)、鵝肝、薄燒牛肉(又夠腍又juicy),厚燒牛肉、燒鷄翼(夠咸又脆,正!)。唔少得醬燒銀鱈魚,獨特醬汁,魚肉又滑,係出面食唔到㗎,我當然encore咗啦!仲有蒸蛋,好滑啊!店員服務態度親切,令人食得開心!最後有雪糕點,本來每人一球,我太為食,問店員可否要多一球,佢都送俾我,真係好喇!芝麻味同綠茶味雪糕都好濃好香整體是美味豐富的一餐,很滿足最後仲有禮物送,係香薰,好靚!

整體是美味豐富的一餐,很滿足

最後仲有禮物送,係香薰,好靚!
剌身拼盤
情人節禮物