2018-09-08 88 views
今日lunch做下孝順女,同媽媽去了旺角食「大勝丼」!一入到去,就能感覺到日式feel, 地方很清潔乾淨,環境很寬敞舒服!全部Sofa位,好舒適!一坐低店員已經好細心為我們送上沙律同熱辣辣面豉湯!很體貼唷!飲料選擇很多,各式各樣,有不同的茶、汽水同埋韓式飲料!首先我們叫了一客火灸刺身丼,成碗也是非常新鮮既刺身,有很肥美的帶子,蟹柳,三文魚等等!味道很好,很甜美,加上是灸燒過,很香口又不肥膩,值得推介!我們當然不少得要點呢度出名既「北海道魚生爆丼」!睇價錢以為一個飯要$168好貴,但個飯黎到,就知一定是物超所值! 每款刺身都起碼有兩片,有牡丹蝦,北寄貝,海膽,帆立貝,吞拿魚,大大粒的三文魚籽,印有「大勝丼」既玉子等等,賣相很靚,刺身很新鮮,我同媽媽真的超級滿足!總括來說,這間餐廳很抵食,值得推介!
全部Sofa位,好舒適!
飲料選擇很多,各式各樣,有不同的茶、汽水同埋韓式飲料!
火炙刺身丼

北海道魚生爆丼

總括來說,這間餐廳很抵食,值得推介!
2018-09-08
$150 (Lunch)
火炙刺身丼
北海道魚生爆丼