2019-08-22 2070 views
呢間La Rotisserie 有幾間分店,今次食既係灣仔分店!其實時不時係灣仔街頭都會見到好多人拎住佢既外賣袋,不論香港人定外國人,可想而知佢係幾受歡迎。加上佢個logo夠特別,係一隻黑色既雞,好易令人一見難忘!我地3個人叫左2個餐Half Chicken ($148): 有半隻烤雞加2個配菜Sandwich ($78): 有1份烤雞三文治加1個配菜烤雞: 雖然乾身左少少,但分量同味道搭夠,少少焦濃味好惹味烤雞三文治: 食得出好Fresh,生菜蕃茄青瓜樣樣齊,但個法包就真係太硬身,牙力少d都食唔到,哈哈~配菜就好多選擇,我地就揀左薯角、紅菜頭沙津菜同白汁長通粉,幾個配菜都不過不失!如果果日突然好想食西式菜加烤雞,呢間都係一個選擇!對了,如果想堂食難度高d,因為佢得3-4個坐位咋唔怪得街上見到咁多外賣袋啦
我地3個人叫左2個餐
Sandwich ($78): 有1份烤雞三文治加1個配菜
烤雞: 雖然乾身左少少,但分量同味道搭夠,少少焦濃味好惹味
如果果日突然好想食西式菜加烤雞,呢間都係一個選擇!
2019-08-20
  • Half Chicken