2019-08-18 256 views
呢間cafe係我喜愛嘅cafe之一,位置方便、服務好、用心造每一個出品,尤其是招牌3D coffee,造型可愛❤️,非常治癒,味道亦相當有水準👍🏻~因為做左Leo member,手調咖啡會有9折,平時都會黎飲下咖啡☕️。今晚係第一次黎dinner,同預期一樣,CP高,用心又美味!🔆3D cappuccino - 造型10粒星可愛❤️,呢度嘅咖啡好岩我口味,比連鎖式cafe更香,帶有少少果味,打出黎嘅泡亦好濃好香滑。🔆3D chocolate - 布!甸!狗!好打意呀!造型神似度滿分,細心位係個pat pat🤣。朱古力又濃又香滑,真係睇得又打得~🔆煙三文魚凱薩沙律🥗 - 份量多,足夠2-3人。煙三文魚口感油潤,入口肉質比一般餐廳食到嘅較柔嫩,沙律菜新鮮爽脆,加上煙肉碎同沙律醬,CP高!🔆忌廉海鮮意大利飯🦐 - 青口、魷魚、蝦等等嘅份量頗多,每粒飯黏黏咁,都沾滿白滑忌廉,香而不膩,飯嘅口感遷就左香港口味,唔會太硬,好味!🔆芝士牛肉漢堡配薯角🍔 - 擺盤唔錯,配料新鮮;牛肉漢堡好厚好鬆,非常juicy;烘過嘅麵包外層口感較脆,塗上少少牛油令漢堡入口更香。薯角都變主角,即炸香口熱辣辣,惹味!夜晚嘅L
3D cappuccino

3D chocolate
🔆3D chocolate - 布!甸!狗!好打意呀

煙三文魚凱薩沙律🥗

忌廉海鮮意大利飯🦐
芝士牛肉漢堡配薯角🍔
🔆芝士牛肉漢堡配薯角🍔 - 擺盤唔錯,配料新鮮

夜晚嘅Leo’s cafe又有另類感覺,坐喺戶外寧靜又浪漫,坐室內又好適合唔同類型嘅gathering,真係好鍾意呢度!❤️
Type of Meal
Dinner