2019-11-23 4980 views
今日黎牛頭角搵食 , 因為朋友食過覺得唔錯 , 推介比我 ~ 食店非常闊落乾淨 , 仲有一間廂房 , 入面有桌球枱 , 好岩包場慶祝 !餐牌有晚市套餐 , 亦有 a la carte , 選擇豐富 餐包2 款餐包都好食 !! 特別係左邊 ge 麵包 , 外層好簿好脆 , 入面係好軟 !!! 好好食 !!! 大家一定要試 !! 亞拉斯加蟹肉牛油梨塔 ($138)有好多蟹肉 !! 夾埋熟透軟滑嘅牛油果同酸酸甜甜嘅蕃茄粒一齊食 , 味道非常清新 , 好開胃 !!香辣蒜片海蝦意大利粉 ($128)好足料 , 有 6 大隻蝦 , 抵食呀 !! 蒜香甚濃 , 辣辣地好惹味 , 十分推介 !炭燒安格斯西冷牛扒 (10 oz) ($318)肉味同香草味都濃 , d 配菜都好好食 !!龍珠 ($48)熱情果同菠蘿味嘅飲品 , 不過不失 ~舖頭有個角落擺放咗好有香港特色嘅精品 , 大家不妨過嚟睇下 , 如果睇啱仲可以即場買走添 !  雖然佢位處工廈 , 不過食店無論環境定係食物質素都比好多位於市區 , 高級地段的食肆更優秀 , 推介大家黎試下 !!
餐包

亞拉斯加蟹肉牛油梨塔 ($138)
香辣蒜片海蝦意大利粉 ($128)
炭燒安格斯西冷牛扒 (10 oz) ($318)
肉味同香草味都濃 , d 配菜都好好食 !!
龍珠 ($48)
熱情果同菠蘿味嘅飲品 , 不過不失 ~

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
  • 亞拉斯加蟹肉牛油梨塔
  • 香辣蒜片海蝦意大利粉