2013-12-12 514 views
是日因為考試合格太高興 經過Kasho Chaya就忍吾住叫左個雪糕來食我點左個 - 牛奶綠茶既twist waffle cone ($30) 牛奶味好重好creamy 而綠茶味相比起就比陣好濃既牛奶味cover 左 但當食到一半 陣綠茶既甘味開始係口內回蕩 同時牛奶味既creamy 感同綠茶既甘味互相配合 順帶一提係佢既waffle cone 出色既地方係當你食完成個雪糕個waffle cone 仍然係脆身值得一讚友人點左 - 一杯綠茶Smoothie ($30)  我飲左幾淡 佢既綠茶味相比起雪糕係弱左 無咁有層次感 同用飲管飲係有小小吃力 杯野既size 都係偏細

我點左個

- 牛奶綠茶既twist waffle cone
($30)

友人點左

- 一杯綠茶Smoothie ($30)

2013-12-10
Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)
$30 (Tea)
  • 綠茶牛奶雪糕